​Trappelift til kurvede trapper

Kom trygt ned ad trapper med sving

Hvis du har en trappe derhjemme med ”sving” eller ”kurver”, som du gerne vil have monteret en trappelift på, så kan vi hos Jøhl Human Care være behjælpelige. Vi har nemlig en Bespoke Infinity trappelift til kurvede trapper, der kan føre dig trygt og sikkert op ad trapper med sving.

Prisen på denne trappelift starter ved 49.000 kr., men vi har også en prisberegner her på siden, hvor du selv kan udregne en pris ud fra netop din trappe. Med vores kontorer i Virum, lidt uden for Lyngby på Sjælland, samt Kolding i Jylland er vi leveringsdygtige i hele Danmark.

Få uendelige muligheder med denne løsning

Da din trappe har krumninger, kurver og sving, vil lift-skinnen altid være speciallavet til lige netop din trappe, og derfor vil den i modsætning til en ”ligeløbs”-trappelift have en længere leveringstid, ofte 4 til 5 uger.

Vores Infinity trappelift til kurvede trapper har, som navnet antyder, uendelige muligheder. Den kan være i højre eller venstre side, smal, bred, stejl, på repos, om hjørner og snoninger, måske helt til 5 sal med flere stop undervejs. Skinnen skrues altid ind i trappetrinnet. Den er altså ikke afhængig af en væg.

Du kan styre og parkere stolen med fjernbetjeningen, og du kan dermed parkere stolen oppe, nede eller måske midt på trappen.

Med sit opklappelige sæde og fodplade optager den ikke meget plads kun ca. 35 cm fra væg eller gelænder. Skinneforløbet kan udføres på mange måder. Den starter umiddelbart foran første trin, eller 90 eller 180 grader rundt om gelænderet. På øverste etage kan der måske være en dør i vejen, og her vil man standse stolen ud for sidste trin, hvorefter stolesæde drejes 90 grader for afstigning.

Så uanset hvordan din trappe er udformet, så findes der en løsning, som sikkert og pålideligt hjælper dig op og ned ad trappen.​

Kontakt os for at høre mere om vores trappelift til kurvede trapper

Hvis du gerne vil høre mere om vores trappelift til kurvede trapper, eller hvis du vil have vurderet, hvorvidt det er den rette løsning til din trappe, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sender gerne en af vores ansatte ud for at besigtige din trappe – helt uforpligtende – så vi kan hjælpe dig med at finde den rette lift til netop din trappe.​

Prisen starter ved kr. 49.000,-

Til dig, der har en trappe med ”sving/kurver”, har vi Bespoke Infinity trappeliften.

Da din trappe har krumninger, kurver og sving, vil lift-skinnen altid være speciallavet til lige netop din trappe, og derfor vil den i modsætning til en ”ligeløbs”-trappelift have en længere leveringstid, ofte 4 til 5 uger.

Infinity trappeliften har, som navnet antyder, uendelige muligheder. Den kan være i højre eller venstre side, smal, bred, stejl, på repos, om hjørner og snoninger, måske helt til 5 sal med flere stop undervejs.

Skinnen skrues altid ind i trappetrinnet. Den er altså ikke afhængig af en væg.

Du kan styre og parkere stolen med fjernbetjeningen, og du kan dermed parkere stolen oppe, nede eller måske midt på trappen.

Med sit opklappelige sæde og fodplade optager den ikke meget plads kun ca. 35 cm fra væg eller gelænder.

Skinneforløbet kan udføres på mange måder. Den starter umiddelbart foran første trin, eller 90 eller 180 grader rundt om gelænderet. På øverste etage kan der måske være en dør i vejen, og her vil man standse stolen ud for sidste trin, hvorefter stolesæde drejes 90 grader for afstigning.

Så uanset hvordan din trappe er udformet, så findes der en løsning, som sikkert og pålideligt hjælper dig op og ned af trappen.​

form-pic

Har du spørgsmål?

Såfremt du har spørgsmål til en af vores ydelser, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt os​

Hvordan kan vi hjælpe?

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller bestilling af produkter.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER:

​Man-Tors​

8:00- 16.00​

Fre​

8:00- 15.00​

Lør-Søn

Lukket

quote

Enkel, velfungerende - Jeg har meget glæde af den, det har jeg!

​En trappelift har været en livsændrende løsning for mange kunder, der har oplevet den fantastiske hjælp, den bringer til deres daglige liv.​

Klik på Play-knappen og hør udtalelser fra vores to glade og tilfredse kunder, Grethe og Villy.

Kontakt os for mere info

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller bestilling af produkter.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os angående bestilling af hjælpemidler til personer med handicap

Hvis du har spørgsmål vedrørende nogen af de viste handicap hjælpemidler, er du velkommen til at kontakte os. Vi er glade for at komme og undersøge dit trappetrin eller andet område, helt uden forpligtelser, for at vurdere om det er egnet til en trappelift/stolelift og for at give dig en prisoversigt med det samme.

Du kan enten ringe til os på telefonnummeret 39 20 20 07, eller du kan sende os en e-mail på info@johlhumancare.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.​

Kontakt os

Virum afdelingen

Telefon: 39 20 20 07

Holmekrogen, 2830 Virum

Klik for rutevejledning

Kolding afdelingen

Telefon 40 68 63 10

Slagelsevej 20​​​, 6000 Kolding​

Klik for rutevejledning

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag - søndag: Lukket