Trappelift / stolelift til trappe

Er det blevet en udfordring at skulle op og ned ad trappen? Og har du brug for en tappe elevator?

Udsigten til ikke længere at kunne overkomme trapperne i hjemmet, fører oftest til beslutningen om at flytte. Det er en skam, fordi boligen med få hjælpemidler, kan indrettes så du kan blive i dit hjem. En lift til trappe / stolelift installeres som oftest på få timer og vil i de fleste tilfælde koste væsentligt mindre end det koster at flytte. Hos Jøhl Human Care i Virum ved København eller Kolding i Jylland kan vi hjælpe med lifte til trapper i hele Danmark.

Med tiden kan trappen blive en udfordring og til sidst ende med, at du må flytte fra dit hjem. Med en lift til trappe, trappe stolelift eller trappe elevator er det nu muligt for dig at blive i dit eget hjem i længere tid.

Hør kundeudtalelser fra Grethe og Villy​

Trappe stolelift der er nem og bekvem

Vi har siden 1978 forhandlet og installeret stolelifte og trappelifte til både private og institutioner, så hvis du står og overvejer, om en stolelift til trappe eller trappelift vil være en mulighed for dig, så ring til os på telefon 39 20 20 07 og lad vores mange års erfaring komme dig til gode.​

Vores stole- og trappelifte kan let installeres på alle slags trapper, uanset materiale, antallet af trin eller trappens udformning.

Du kan styre din stolelift let og direkte fra stolens armlæn eller fjernbetjening, og hele installationen er diskret og uden ændringer i indretningen. Således kan du nemt og bekvemt anskaffe dig en stolelift.

​​

Kontakt os

form-pic

Har du spørgsmål?

Såfremt du har spørgsmål til en af vores ydelser, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt os​

Udvalg af billeder

Lige trappelift

Trappelift med sving

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller bestilling af produkter.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad koster en trappelift til hjemmet?

Hvis du gerne vil høre mere om priser på vores lift til trappe, trappe elevator eller stolelift til trappe eller hvad vi kan tilbyde netop dig og din bolig, så ring til os på telefon ​39 20 20 07​​ eller skriv til os på vores e-mail info@johlhumancare.dk.​

Kontakt os

Virum afdelingen

Telefon: 39 20 20 07

Holmekrogen, 2830 Virum

Klik for rutevejledning

Kolding afdelingen

Telefon 40 68 63 10

Slagelsevej 20​​​, 6000 Kolding​

Klik for rutevejledning

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag - søndag: Lukket