TELEFON: 39 20 20 07

Skal vi ringe dig op?

​​Udfyld felterne og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappelift og stolelift til trappe

Er det blevet en udfordring at skulle op og ned ad trappen?

Med tiden kan trappen blive en udfordring og til sidst ende med, at du må flytte fra dit hjem. Med en trappelift eller trappe elevator er det nu muligt for dig at blive i dit eget hjem i længere tid.

Udsigten til ikke længere at kunne overkomme trapperne i hjemmet fører oftest til beslutningen om at flytte. Det er en skam, fordi boligen kan med få hjælpemidler, som for eksempel en trappe stolelift, indrettes, så du let kan komme fra én etage til en anden. Hos Jøhl Human Care i Lyngby ved København kan vi hjælpe med lifte til trapper i hele Danmark.

Trappe stolelift der er nem og bekvem

Vi har siden 1978 forhandlet og installeret stolelifte og trappelifte til både private og institutioner, så hvis du står og overvejer, om en stolelift til trappe eller trappelift vil være en mulighed for dig, så ring til os på telefon 39 20 20 07 og lad vores mange års erfaring komme dig til gode.

Vores stole- og trappelifte kan let installeres på alle slags trapper, uanset materiale, antallet af trin eller trappens udformning.

Du kan styre din stolelift let og direkte fra stolens armlæn eller fjernbetjening, og hele installationen er diskret og uden ændringer i indretningen. Således kan du nemt og bekvemt anskaffe dig en stolelift.

Hvad koster en trappelift til hjemmet?

Hvis du gerne vil høre mere om priser på vores lift til trappe eller stolelift til trappe eller hvad vi kan tilbyde netop dig og din bolig, så ring til os på telefon ​39 20 20 07​​ eller skriv til os på vores e-mail info@johlhumancare.dk

​Flere billeder af vores trappelift og stolelift kan ses nedenfor:​​

ÅBNINGSTIDER:

​Man-Tors​

8:00- 16.00​

Fre​

8:00- 15.00​

Lør-Søn

Lukket

KONTAKT OS:

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller bestilling af produkter.

JØHL

Firskovsvej 6​​​,

6000 Kolding​

Slagelsevej 20,

​6000 Kolding

​Tlf: 3920 2007​​

CVR: 19390136​