TELEFON: 39 20 20 07

Skal vi ringe dig op?

​​Udfyld felterne og vi kontakter dig​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappelift og Stolelift til trappen

Er det blevet en udfordring at skulle op og ned af trappen?

Med tiden kan trappen blive en udfordring og til sidst ende med, at man må flytte fra sit hjem. Med en trappelift eller stolelift er det nu muligt at blive i sit eget hjem i længere tid.

Udsigten til ikke længere at kunne overkomme trapperne i hjemmet fører oftest til beslutningen om at flytte. Det er en skam, fordi boligen med få hjælpemidler, som for eksempel en handicap elevator, kan indrettes, så beboeren let kan komme fra én etage til en anden.

Stolelift der er nem og bekvem

Vi har siden 1978 forhandlet og installeret stolelifte og trappelifte til både private og institutioner, så hvis du står og overvejer, om en trappelift vil være en mulighed for dig, så ring til os på telefon 39 20 20 07 og lad vores mange års erfaring komme dig til gode.

​Vores handicap elevator kan let installeres på alle slags trapper, uanset materiale, antallet af trin eller trappens udformning. 

Du kan styre din stolelift let og direkte fra stolens armlæn eller fjernbetjening, og hele installationen er diskret og uden ændringer i indretningen. Således kan du nemt og bekvemt anskaffe dig en stolelift.

Hvad koster en trappelift til hjemmet?

Hvis du gerne vil høre mere om priser på vores trappe- og stolelift samt, hvad vi kan tilbyde netop dig og din bolig, så ring til os på telefon ​39 20 20 07​​ eller skriv til os på vores e-mail info@johlhumancare.dk

​Flere billeder af vores trappelift og stolelift kan ses nedenfor:​​

ÅBNINGSTIDER:

​Man-Tors​

8:00- 16.00​

Fre​

8:00- 15.00​

Lør-Søn

Lukket

KONTAKT OS:

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller bestilling af produkter.

JØHL

Firskovsvej 6​​

​2800 Kgs. Lyngby​

​Tlf: 3920 2007​​

CVR: 19390136​