Handicap elevator til at øge mobiliteten

Få forbedret tilgængeligheden i dit hjem eller på din arbejdsplads

Hos Jøhl Human Care har vi specialiseret os i at levere forskellige løsninger, der øger tilgængeligheden i private hjem og på arbejdspladser for personer med nedsat mobilitet. Vi kan i den forbindelse også tilbyde handicap elevatorer, der er designet til at sikre brugervenlighed og selvstændighed for alle.

Vi har to kontorer – ét i Kolding i Jylland og ét på Sjælland i Virum lidt uden for Lyngby. Det betyder, at vi dækker kunder i hele Danmark, og at vi altså også kan hjælpe dig med en handicap elevator, uanset hvor du befinder dig.

Vi tilbyder forskellige handicap elevatorer

Handicap elevatorer bruges som en samlende betegnelse for hjælpemidler, der har til formål at hjælpe personer med nedsat mobilitet med at komme op og ned i svært tilgængelige områder. Det gælder eksempelvis på trapper, hvor vi kan være behjælpelige med forskellige former for trappelifte, herunder til både lige, kurvede og udendørs trapper.

Uanset hvor du skal bruge en handicap elevator, så tilpasser vi gerne en løsning, der passer præcist til dine behov. Vores produkter er skabt med henblik på brugervenlighed, tilgængelighed og holdbarhed, så de er nemme og intuitive for brugeren at benytte sig af i mange år fremover.

Udover at fremstille og forhandle handicap elevatorer tilbyder vi også en komplet service med montage. Vi kommer derfor ud med den ønskede løsning og sætter den op for dig, så du med det samme kan godt til at benytte dig af den.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Vi kommer meget gerne ud og besigtiger den bygning eller det udendørs område, hvor du ønsker at få opsat en handicap elevator. Det er helt uforpligtende for dig, og vi giver dig i samme ombæring også gerne et tilbud. Du skal derfor blot kontakte os for at få lavet en aftale, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

form-pic

Har du spørgsmål?

Såfremt du har spørgsmål til en af vores ydelser, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt os​

Hvordan kan vi hjælpe?

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller bestilling af produkter.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER:

​Man-Tors​

8:00- 16.00​

Fre​

8:00- 15.00​

Lør-Søn

Lukket

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller bestilling af produkter.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Virum afdelingen

Telefon: 39 20 20 07

Holmekrogen, 2830 Virum

Klik for rutevejledning

Kolding afdelingen

Telefon 40 68 63 10

Slagelsevej 20​​​, 6000 Kolding​

Klik for rutevejledning

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag - søndag: Lukket