TELEFON: 39 20 20 07

Skal vi ringe dig op?

​​Udfyld felterne og vi kontakter dig​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Løftesejl med fokus på brugerens sikkerhed og bekvemmelighed

Vi tilbyder et omfattende sortiment af løftesejl. De er alle anatomisk udformet med brugerens sikkerhed og bekvemlighed som første prioritet.

Vi har mange års erfaring og tilbyder kyndig rådgivning samt brugsvejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken model du bør vælge.

Hvordan fungerer et løftesejl?

Sejlet hægtes i de tre punkter på løftekassetten. Dette giver maksimal stabilitet under hele løftet. Plejemodtageren sidder bekvemt uanset sin fysiske tilstand, eftersom vores løftesejl kan tilpasses til plejemodtagerens individuelle behov.

I Jøhl Human Care´s sortiment findes et stort udvalg af løftesejl, som er specielt tilpasset til forskellige situationer som for eksempel toiletbesøg, bad og så videre. Udformningen varieres på de forskellige modeller for at give maksimal funktion og komfort.

Kontakt os for spørgsmål eller bestilling

Har du nogle spørgsmål angående vores løftesejl, ønsker du at høre mere om de forskellige produkter, eller ønsker du at foretage en bestilling, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 39 20 20 07​​, eller du kan skrive til vores e-mail info@johlhumancare.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi tilbyder også gerne rådgivning i forhold til valg af model og anvendelse.

ÅBNINGSTIDER:

​Man-Tors​

8:00- 16.00​

Fre​

8:00- 15.00​

Lør-Søn

Lukket

KONTAKT OS:

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller bestilling af produkter.

JØHL

Firskovsvej 6​​

​2800 Kgs. Lyngby​

​Tlf: 3920 2007​​

CVR: 19390136​