Lofthejs

​En lofthejs er på mange måder en grundlæggende god og effektiv løsning, og den er smart på mere end én vis. Læs blot videre her på siden, og bliv klogere.

Først og fremmest kan man sige om en lofthejs, at det er den absolut ideelle måde at løfte og forflytte mennesker fra ét sted til et andet. En klar fordel ved en lofthejs er, at den er tidsbesparende. Det er den, idet den er alt du behøver for at foretage et effektivt løft eller en hurtig og sikker forflytning. En anden fordel, man kan fremhæve ved en lofthejs er, at den ikke vil være en gene i dit hjem. Dette system kan monteres i ethvert rum, og din boligindretning vil ikke være en forhindring i forhold til forflytninger. Idet hejsen monteres i loftet, vil din gulvplads forsat holdes fri, og det vil være let for dig at komme omkring i det pågældende rum.

​Oplev din livskvalitet stige med en lofthejs fra JØHL

På dette marked er konkurrencen benhård, og det gælder i høj grad om at skille sig ud og differentiere sig fra konkurrenterne. Den måde, hvorpå vi hos JØHL skiller os ud, er vores syn på og vores relation til vores kunde. Hver enkelt kunde er vigtigt for os, og vi ser det ikke blot som vores job, men også som vores fornemmeste ansvar at gøre kundens liv lettere med et løftesystem som eksempelvis en lofthejs. Hos JØHL er det altså vores klare opfattelse, at de gode kunderelationer gør den afgørende forskel i sidste ende. Vi vil være et firma, du har tillid til. Derfor bruger vi altid de fornødne ressourcer på at sætte os grundigt ind i dine specifikke og individuelle behov, og vi gør altid vores absolut bedste for at hjælpe dig så godt vi kan.

Du kan altså trygt bestille din lofthejs hos JØHL. Vi har fuld forståelse for, at det, når du har brug for en lofthejs til at hjælpe dig i din dagligdag, kan være en usikker og frustrerende situation at stå i. Vi har fuld forståelse for, at emner som en lofthejs formodentlig langt fra er din spidskompetence, og at du derfor har brug for professionel hjælp og rådgivning. Hos JØHL kommunikerer vi altid til dig i øjenhøjde, og vi går højt op i, at du føler dig tryg og taget hånd om i samarbejdet med os.

Lad JØHL tage hånd om din lofthejs

Når du bestiller din lofthejs hos JØHL, vil du ende ud med en løsning, som rummer en lang række fordele. En af dem er, at dit system vil være sikkert og komfortabelt at benytte. En lofthejs fra os vil køre ubesværet og lydløst med glidende start og stop, og vil være enkel og let at betjene. Sikkerheden i løfteprocessen vil være i fokus, og derfor vil en nødstop funktion være til at finde i det endeligt etablerede system. En anden fordel, som er værd at fremhæve om en løsning fra os, er effektiviteten. En hejs fra os er altid klar til brug, og løfter sikkert og effektivt.

Læs mere her

Lofthejs

form-pic

Har du spørgsmål?

Såfremt du har spørgsmål til en af vores ydelser, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt os​

Hvordan kan vi hjælpe?

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller bestilling af produkter.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER:

​Man-Tors​

8:00- 16.00​

Fre​

8:00- 15.00​

Lør-Søn

Lukket

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller bestilling af produkter.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os angående bestilling af hjælpemidler til personer med handicap

Hvis du har spørgsmål vedrørende nogen af de viste handicap hjælpemidler, er du velkommen til at kontakte os. Vi er glade for at komme og undersøge dit trappetrin eller andet område, helt uden forpligtelser, for at vurdere om det er egnet til en trappelift/stolelift og for at give dig en prisoversigt med det samme.

Du kan enten ringe til os på telefonnummeret 39 20 20 07, eller du kan sende os en e-mail på info@johlhumancare.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.​

Kontakt os

Virum afdelingen

Telefon: 39 20 20 07

Holmekrogen, 2830 Virum

Klik for rutevejledning

Kolding afdelingen

Telefon 40 68 63 10

Slagelsevej 20​​​, 6000 Kolding​

Klik for rutevejledning

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag - søndag: Lukket