​Handicaplift

Uanset om du skal bruge en lift til varetransport, eller om du skal bruge en handicaplift til kørestolsbrugere og gangbesværede, er det bestemt ikke uden betydning, hvem du vælger at alliere dig med. Ligesom på de fleste andre markeder, er der på dette felt en lang række faldgrupper, og en lang række firmaer, du med fordel kan holde dig langt fra. Vælger du det forkerte firma til at hjælpe dig med dit løftesystem, vil det endelige resultat ikke leve op til dine forventninger, og du vil ligeledes ikke være tilfreds med samarbejdet og processen.

Når du søger en handicaplift, kan du først og fremmest med fordel vælge et firma, som formår og forstår at tale til dig i øjenhøjde. Der er mange forhold som gør sig gældende, og en lang række hensyn som nødvendigvis må tages, inden man når så langt, som til at installere en handicaplift. Disse mange forskellige aspekter kan kun belyses på den rigtige måde gennem god og effektiv kommunikation. Når du står med behovet for en handicaplift, kan det desuden være en følsom situation, og du er formodentlig usikker på, hvad dine specifikke behov egentlig rummer. Du skal vælge et firma, som virkelig forstår dette. Derudover må det fremhæves, at der er stadigt stigende krav til sikkerhedsforanstaltningerne i arbejdet med lifte og elevatorer. Især når emnet er en handicaplift, er der en lang række sikkerhedskrav, som skal overholdes og tages højde for. Det firma, du med fordel kan vælge at alliere dig med i din søgen efter dit løftesystem, skal ganske enkelt være eksperter på området, og skal på alle måder være i stand til at imødekomme disse sikkerhedskrav.

Læs blot videre her på siden, hvis du vil vide, hvorfor og hvordan JØHL passer perfekt ind i ovenstående beskrivelse.

Den bedste handicaplift på markedet finder du her

Du er nu kun få klik eller en kort opringning fra at have fundet frem til bedste handicaplift på markedet. Hos JØHL ved vi, hvad vi kan, og vi elsker det, vi laver. Igennem mange år har vi specialiseret os i løsninger inden for handicaplift, og vi har stor erfaring med opgaver som denne. Alle vores løsninger er af en gennemgående høj kvalitet, og vi går aldrig på kompromis med netop kvaliteten. En handicaplift fra os er nem at betjene, og vil i høj grad være med at øge kørestolsbrugerens livskvalitet og bevægelsesfrihed. En løsning fra os er specifikt tilpasset dit individuelle behov, og en handicaplift fra os er på mange måder en fremtidssikring.

En handicaplift fra JØHL vil gøre dit liv lettere

Din søgen efter den bedste handicaplift på markedet er nu slut. Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig når emnet er en lift, eller for et uforpligtende tilbud på netop den løsning, du har brug for. Kontakt os pr. mail eller via. Telefon allerede i dag. Hos JØHL ser vi frem til at vise dig, hvorfor du altid skal vælge os når emnet er lifte.

Læs mere her

Handicaplift

Hvordan kan vi hjælpe?

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller bestilling af produkter.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER:

​Man-Tors​

8:00- 16.00​

Fre​

8:00- 15.00​

Lør-Søn

Lukket

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

JØHL HUMAN CARE ApS 

CVR 19390136

Kontakt

Mail: info@johlhumancare.dk

Telefon: 39 20 20 07