TELEFON: 39 20 20 07

Skal vi ringe dig op?

​​Udfyld felterne og vi kontakter dig​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Floorbed

FloorBed er plejesengen med kæmpe fordele, den helt store fordel er, at sengebunden kan komme helt ned på gulvet, andre fordele er, at den køre helt op i 80cm højde uden at senge-gavlene køre med, det er altså nemt at give pleje også fra enderne.

FloorBed har alle de funktioner som en almindelig plejeseng har, men hvor en almindelig plejeseng stopper ved 35cm og andre ”lave” senge stopper ved 20cm så kommer FloorBed helt ned på 7cm, man undgår dermed faldskader som kan opstå selv med lave senge på bare 20cm

​Når FloorBed er kørt ned så undgår man ikke bare faldskader man skåner også plejepersonalet, udover at det reducerer opsyn som er lig med mindre arbejdsbyrde, så kan løft af brugers ben helt undgås og med FloorBed2 som går helt op i 80cm+madras så skånes skulder og ryg når der ydes pleje.

FloorBed kommer i 2 versioner FloorBed1 og FloorBed2

Du skal vælge FloorBed1 hvis du ikke har behov for at sengen køre helt op 80cm og pleje fra senge-enderne ikke er nødvendigt, FloorBed1 køre op i 65cm højde og sengegavle følger med op.

Modsat skal du vælge FloorBed2, hvis du har behov det meget høje sengeleje og du har behov for at yde pleje hen over sengegavlene.

Uanset hvilken model du vælger kommer de begge med følgende ekstra udstyr.

ÅBNINGSTIDER:

​Man-Tors​

8:00- 16.00​

Fre​

8:00- 15.00​

Lør-Søn

Lukket

KONTAKT OS:

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller bestilling af produkter.

JØHL

Firskovsvej 6​​

​2800 Kgs. Lyngby​

​​E-mail

​Tlf: 3920 2007​​

CVR: 19390136​